Skip links

Otkrijte svijet nekretnina s nama

Naše znanje i profesionalnost u poslovanju s nekretninama omogućili su nam da postanemo jednom od najutjecajnijih agencija u Zagrebu

Upoznajte
Sky Agente

Našim inovativnim i modernim pristupom klijentima pružamo vrhunsku uslugu posredovanja u prometu nekretnina. Naša misija je informirati klijente kako bi kod svake kupnje ili prodaje nekretnine pronašli rješenje krojeno po vašim potrebama. 

Naša misija je ostvariti vaše povjerenje primjenjujući iznimnu kvalitetu usluge na profesionalan i pristupačan način. 

Agentica za nekretnine - Martina Naletilić

Before
After

Uvijek ispred drugih

Povezujemo svjetske trendove s vrhunskom kvalitetom usluge za bolje rezultate. Bez obzira na to kupujete li novu nekretninu, tražite li pametne savjete o ulaganju ili siguran par ruku za upravljanje vašim nekretninama, garantiramo izuzetnu profesionalnost i iskustvo.

Naši agenti

Sky tim čine pouzdani, profesionalni agenti, licencirani od strane Hrvatske gospodarske komore. 

Svakodnevno ulažemo u svoje agente kako bismo ostvarili puni potencijal i dokazali se kao najpoželjnija agencija na tržištu. Stoga od nas možete očekivati profesionalne fotografije nekretnina, izradu tlocrta i potencijalnog tlocrta, izradu atraktivnih videa, te ono što je u današnjem digitalnom svijetu najvažnije – učinkoviti marketing vaših nekretnina za brže i efikasnije poslovanje.

Recenzije

Što naši klijenti kažu o nama…

Sky nekretnine u medijima!